Microsoft Teams Praktická příručka pro týmovou spolupráci - Šindler, Jaroslav (Grada, 2022)
Potřebujete ve vaší škole nebo firmě nástroj, kde můžete sdílet společné dokumenty a úkoly, kde s ostatními členy týmu budete rychle komunikovat s využitím rychlých zpráv nebo při online schůzkách? Pak je pro vás Microsoft Teams tím nejvhodnějším pomocníkem.
Keywords: Počítače a komunikace; Internet, komunikace, sítě