Pražské dvorky - Sojka, Petr (Grada, 2020)
Kniha nás zavede do světa, který se odehrává za fasádami pražských ulic - na dvorky nejrůznějších pražských domů, které žijí již po desítiletí svébytným společenským životem.
Keywords: Literatura faktu; Průvodce