Sedmero požehnání - Seven Blessings - Buxbaum, Jindřich (Grada, 2020)
Nahlédněte do tajemného světa sedmi židovských járcajtů (výročí smrti) objektivem fotografa Jindřicha Buxbauma. Texty Daniela Soukupa si můžete přečíst v češtině i angličtině.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Digitální fotografie a video