Zdraví a nemoc zaměstnance - Tomšej, Jakub (Grada, 2020)
Zdravotní aspekty pracovního poměru jsou v současné době velmi aktuálním tématem. Shrnujeme veškeré problémy z praxe, včetně právních otázek kolem koronavirové pandemie.
Keywords: Právo