Muž mezi VW a Škodou V pozadí Hanuš Holzer - Králík, Jan (Grada, 2019)
Poutavý příběh muže, který stál v pozadí vstupu koncernu VW do mladoboleslavské automobilky po boku jak předsedy představenstva VW, tak vlády ČR.
Keywords: Auto & moto