Pekárna plná života Uličky malebného Halleholmu znovu naplní vůně skořice. - Kvarnström-Jonesová, Ruth (Metafora, 2022)
Lovisin život se po měsících boje za záchranu rodinné pekárny konečně ustálil a slibně se vyvíjí i její vztah s Axelem. Když však do jejich životů zasáhne nemoc, klid a pohoda jsou ty tam. Jak má být Axelovi oporou, když se dosud sama nevyrovnala s minulostí? Moderní romance z malebného švédského městečka pokračuje.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Humor