Ďábel si počká - Chattam, Maxime (Metafora, 2022)
Zadržený kurýr převážející něco mnohem horšího než drogy, brutální útok na cestující v TGV a nález lidí zemřelých hrůzou. Ludivine Vanckerová jako jediná vidí, že se všemi případy proplétá jedna krvavá nit. A jen ona ji dokáže sledovat až k úplnému zdroji. Maxime Chattam nabízí další thriller, po jehož přečtení v noci rozhodně jen tak neusnete.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky