Bouldering Technika - taktika - trénink - Köstermeyer, Guido (Grada, 2020)
Bouldering je akrobatické lezení bez lana v nižších výškách. Bouldrovat lze v některé z četných lezeckých hal, jež najdete v každém větším městě.
Keywords: Sporty; Trénink