Poslední rivalka Coco Chanel - Mackinová, Jeanne (Metafora, 2020)
Pařížská meziválečná móda měla dvě královny, dva odlišné styly a dva odlišné konce. Příběh dvou žen, jejichž dílo a životní postoje nemohly být odlišnější. Příběh krásy a úspěchu, ale i urputné rivality a nenávisti. To vše na pozadí mondénní Paříže, nad kterou se pomalu stahují temná mračna druhé světové války.
Keywords: Beletrie; Biografické romány; Historické romány