Pečujte o svou energii Jak si vytvořit imunitu vůči toxickým energiím a uchovat si vlastní životní energii - Svirinskaja, Alla (Metafora, 2020)
Energie je důležitá část vašeho já a je třeba o ni pečovat. Když jste se svou energií v souladu, dovedete ovlivnit své vibrace, odrazit negativitu a stát se nejlepší verzí sebe sama. Uznávaná léčitelka Alla Svirinskaja vás v této knize seznámí s řadou revolučních metod, jak si svou energii chránit a zlepšit si zdraví i život.
Keywords: Harmonie těla a duše; Mindfulness; Šťastný život; Štěstí a pozitivní myšlení