Vědění pro nejisté časy Průvodce věkem úzkosti - Watts, Alan (Alferia, 2020)
Vědění pro nejisté časy vám neslíbuje univerzální klíč ani skálopevné životní jistoty. Skrze zenové zrcadlo, které nastavuje křesťanské mystice, vás však může nasměrovat do samého jádra nejistoty, kterou v dnešní době prožívá snad každý z nás. Možná pak zjistíte, že s proměnlivostí života nemusíme bojovat - stačí přijmout její pozvání k tanci.
Keywords: Harmonie těla a duše