Přehled lékařské fyziologie - Kittnar, Otomar (Grada, 2020)
Moderní učebnice se základním učebním textem zejména pro magisterský studijní obor zubní lékařství, všeobecné lékařství a pro bakalářské studijní programy ošetřovatelství, ergoterapie, fyzioterapie, zdravotnická technika a adiktologie a další.
Keywords: Teoretické obory