Zvířecí agenti - Ztráta signálu - Kaarlovi, Riina, a, Sami (Bambook, 2021)
Samostatná a odvážná dívka Kati-e nadevše miluje zvířata a taky elektroniku. Ti-bot je létající robot, kterého si sama vyrobila. Společně tvoří tým Zvířecích agentů a pomáhají mazlíčkům v nouzi.
Keywords: Beletrie pro děti; Čtení s poučením