Zvířecí agenti - Chyťte zloděje! - Kaarlovi, Riina, a, Sami (Bambook, 2021)
Napínavý příběh o holčičce Kati-e a robotovi Ti-botovi děti seznámí se spoustou zajímavostí a užitečných informací o zvířátkách a přírodě.
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy