Pohádkové přátelství - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2020)
Vodník Eda je nejzvědavějším obyvatelem třeboňského rybníka Svět. Jednoho dne se vydá z dlouhé chvíle mimo bezpečí své vodní říše. Jenže udeří zima a rybník mu zamrzne. Co teď? Podaří se Edovi dostat zpět domů s pomocí přátelské fenky Betynky?
Keywords: Pohádky