Papírové dekorace - Váňová, Dita (Grada, 2020)
Podrobné návody jak vyrobit dekorace z papíru k slavnostním příležitostem, pro vlastní potěšení, nebo jako originální dárky.
Keywords: Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi