Stříbrná křídla Nejkrutější pomstu může přichystat jedině žena - Läckberg, Camilla (Metafora, 2020)
Fayein bývalý manžel je ve vězení, její společnost Revenge se chystá vstoupit na americký trh a ona sama začíná nový život. Zrovna když si myslí, že už má všechno zlé za sebou, se ale celá její existence znovu ocitá v ohrožení. Jedině s pomocí dvou bývalých rivalek může naplánovat odvetný útok a zachránit svůj majetek, sebe i své milované.
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery