Rehabilitace Adama a Evy - Přibil, Marek (Cosmopolis, 2021)
Román o výbušné aféře Šuman, médiích, vývoji Evropy a existenci v čase s výrazným přesahem
Keywords: Česká současná beletrie; Společenské romány