Všechno a tebe Třetí kniha série bestsellerové autorky PROTIKLADY SE PŘITAHUJÍ - Ahrnstedtová, Simona (Metafora, 2021)
Dessie a Sam byli jako mladí bláznivě zamilovaní. Pak se jejich lásce postavily do cesty lži a zrada a jejich cesty se rozdělily. Teď je Dessie přidělena Samovi jako bodyguardka. A jakmile ho znovu spatří, je jí jasné, že bude velmi těžké zapomenout na staré city a na žár, který v ní dokázal zažehnout.
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Erotické romány; Milostné romány