Probuďte v sobě sílu mocného léčitele Objevte svůj neomezený potenciál - Goresová, Noonan, Kelly (Metafora, 2020)
Vydejte se na fascinující cestu za poznáním neuvěřitelných schopností svého těla. Kelly Noonan Goresová shromáždila poznatky předních světových léčitelů a myslitelů jako Gregg Braden nebo Anthony William a společně rozkrývají utajovanou pravdu o tom, jak významně dokážeme ovlivnit své zdraví a duševní pohodu pouze prostřednictvím vlastní vůle.
Keywords: Alternativní léčení; Mindfulness; Sebepoznání; Uvědomělý život; Šťastný život