Smrt na festivalu Vražda před zraky plného hlediště? Případ pro netypickou dvojici detektivů - policajtku a mystika. - Anholt, Laurence (Metafora, 2020)
Festival Glastonbury je v plném proudu a davy fanoušků si užívají koncerty známých kapel, než se stane něco nečekaného - frontman jedné ze skupin, hvězda večera, je zabit výbojem z kytary přímo na pódiu. Vraždu má vyšetřit dvojice, připomínající oheň a a vodu - temperamentní pragmatička Joyceová a klidný mystik Caine. Podaří se jim odhalit vraha?
Keywords: Krimi, detektivky