Dark Web: Sex, drogy a bitcoiny - Stroukal, Dominik (Grada, 2020)
Dark Web je tajemné a mýty opředené místo na internetu, kde se za virtuální peníze dá koupit téměř cokoliv. Lidé si posílají poštou drogy a padělané dokumenty a nakupují z ukradených kreditních karet. Kniha je průvodcem temnou částí internetu.
Keywords: Finance a investování; Internet, komunikace, sítě