Móda a odívání v husitské době Materiály, textilní techniky, střihy a návody - Černá-Feyfrlíková, Monika (Grada, 2020)
Jak se oblékali naši předci v době husitských válek, jak si vyrobit oděv, podrobné návody s detailními fotografiemi a nákresy pro reenactory či divadelní a filmové kostýmní výtvarníky.
Keywords: Literatura faktu; Móda