Léčba kardiovaskulárních onemocnění 2., aktualizované a doplněné vydání - Špinar, Jindřich (Grada, 2020)
První vydání publikace bylo rychle vyprodáno, a proto přistoupili autoři k novému vydání, ve kterém stávající kapitoly aktualizovali a další doplnili. Kniha je určena zejména kardiologům, internistům, lékařům urgentních příjmů a všem lékařům v první linii, ale je vhodná i pro mediky.
Keywords: Kardiologie, angiologie