Muzikálové pohádky Hudební zpracování pohádkových příběhů - Pospíšilová, Zuzana (Grada, 2020)
Pusťte se s dětmi do přípravy velkého muzikálu! Nacvičte pomocí této knihy známou pohádku o Sněhurce, rozpustilý příběh o Lumpíčkovi a Rošťandě nebo o čarodějnici Eulálii.
Keywords: Říkadla, básničky, písničky; Tvoříme s dětmi; Zážitková pedagogika