Hry na rozvoj verbální komunikace - Staníček, Petr (Grada, 2020)
Kdo si hraje, nezlobí a navíc se může hrou něco nového naučit. Kniha nabízí 107 nejlepších komunikačních her, které udělají z rozvoje řeči zábavu!
Keywords: Pedagogika; Rady pro rodiče; Zážitková pedagogika