Zákoník práce v praxi komplexní průvodce s řešením problémů, 2. vydání - Tomšej, Jakub (Grada, 2020)
Všechny novely zákoníku práce k 1. 1. 2020 na jednom místě. Autor čtenářsky atraktivním způsobem shrnuje základy právní úpravy pracovně-právních vztahů s důrazem na vznik, změny a zánik pracovního poměru a související otázky.
Keywords: Právo