Bylinková terapie Léčivé elixíry pro zdraví i krásu - Golasovská, Monika (Grada, 2020)
Naučte se využívat léčivou sílu bylin tak, jak to uměli naši předci. V knize se dozvíte, kdy, kde a jak je sbírat a jak z nich vytvořit léčivé elixíry. Základní recepty na tinktury, masti, sirupy a odvary, přehled léčivých bylin a jejich účinků a také povídaní o tom, jak je staří Slované využívali při různých magických obřadech v průběhu roku.
Keywords: Příroda kolem nás