Sicilští lvi: Sága rodu Floriů. - Auci, Stefania (Metafora, 2020)
Velkolepý i niterný příběh o cestě k úspěchu a moci jedné z nejbohatších italských rodin. Tři generace cílevědomých, mocichtivých mužů a vzpurných i oddaných žen a jejich vzestup ze skromných poměrů přes budování obchodního impéria a vstup do politiky až na vrchol přísné hierarchie uzavřené sicilské společnosti
Keywords: Beletrie; Historické romány; Společenské romány; Světová současná beletrie