Léčivá síla stromů - Apostolaki, Pavla (Grada, 2021)
V této knize se seznámíte s léčivými vlastnostmi stromů rostoucích v České republice a zjistíte, jak je využít v praxi. Najdete zde skvělé tipy na domácí medicínu, uvaříte si dobroty podle kuchařských receptů a nakonec se s námi vydáte na výlet za nejkrásnějšími stromy.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda