Vyřezávání dřeva s dětmi v přírodě - Irvine, Richard (Grada, 2020)
Dny strávené s dětmi v přírodě budou mnohem záživnější, když je ještě obohatíte a děti zabavíte nějakou činností - třeba vyřezáváním dřeva.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Tvoříme s dětmi