Poslouchám pohádku a čtu podle obrázků - Kubáčová, Veronika (Bambook, 2020)
Již v předškolním věku lze u dítěte rozvíjet jeho budoucí čtenářské schopnosti. Objevujte společně pomocí krátkých příběhů písemnou podobu řeči a nechte dítě číst podle obrázků. Díky obrázkovému čtení si procvičí porozumění čtenému textu, logické přemýšlení, zrakové vnímání, tvorbu vět podle fantazie a navíc si rozšíří slovní zásobu.
Keywords: Pracovní sešity, zábava, hry