Veselé celoroční tvoření - Diblíček, Jan (Grada, 2020)
​Autor novou formou pracuje i s osvědčenými technikami a materiály jako jsou korálky, drátky, textil, dřevo a papír. Svoje nápady rozdělil podle ročních období, aby se v každém z nich podělil o spoustu inspirace pro hezké dekorace, užitečné drobnosti a milé dárky.
Keywords: Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi