Kniha skřítků náladovníčků S povídkami na dobrou noc - Medzvecová, Dagmar (Bambook, 2020)
Řádí u vás doma náladovníčci? Naučte se je pomocí této knížky rozeznat a zjistěte, jestli se nezabydleli i u vašich dětí!
Keywords: Příběhy, deníky