Manuál stylu a designu pro každý domov Kniha pro všechny, kdo chtějí porozumět zákonitostem dobrého bydlení a naučit se vytvářet krásný a útulný domov. - Ramstedt, Frida (Metafora, 2020)
Jak vytvořit funkční a příjemný domov? Podle Fridy Ramstedtové je načase začít přemýšlet nejen nad tím, čím naše domovy zařizujeme, ale hlavně jak. Manuál stylu a designu je učebnicí pravidel návrhářství, díky níž se na design interiérů začnete dívat novýma očima a snadno si vytvoříte příjemný, účelný a krásný domov odrážející vaši osobnost.
Keywords: Hobby; Průvodce