Vlhkost v domě odstraňování a prevence - Balík, Michael (Grada, 2020)
Máte vlhký sklep nebo mokré zdi v bytě? Pak vám pomůže tato kniha. Dozvíte se, jaké mohou být příčiny vlhkosti i jakou metodu zvolit k jejich odstranění.
Keywords: Hobby; Stavebnictví