Mráz pod kůží Nikdo neví, co se stalo. A já se postarám, aby to tak i zůstalo. - Reynoldsová, Allie (Metafora, 2020)
Mysleli si, že budou přáteli na celý život. Jedna událost tenhle plán ale pohřbila a oni se teď vidí poprvé po deseti letech - poprvé od doby, kdy jejich přítelkyně Saskia záhadně zmizela. Chata na vrcholu ledovce má být útočištěm, kde mohou zavzpomínat na staré časy. Jsou tu ale všichni ze stejného důvodu, nebo si někdo z nich přijel vyřídit účty?
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery