Technologie obrábění CNC soustružení, frézování, vrtání pro praxi - Štulpa, Miloslav (Grada, 2022)
Publikace podává souhrnně informace o technologiích obrábění v oblastech soustružení, frézování a vrtání, o jejich moderních trendech a technologickém vývoji. Je určena technologům, programátorům a obsluze CNC strojů a samozřejmě studentům.
Keywords: Ostatní