Hraní videoher v dětství a dospívání Dopady a souvislosti v sociálně-psychologické perspektivě - Květon, Petr (Grada, 2020)
Kniha seznamuje čtenáře s aktuálními názory odborníků na problematiku videoher v kontextu dětství a adolescence a s jejich doporučeními, jak se vyrovnat s potenciálními riziky a maximalizovat možné přínosy.
Keywords: Psychologie odborná