Základní a aplikovaná farmakokinetika terapie, monitorování, praktické výpočty - Hartinger, Miroslav, Jan (Grada, 2026)
Publikace poskytuje nejen obecné základy, ale i praktické návody a výpočty potřebné pro dávkování konkrétních léků v klinické praxi a nabízí oproti ostatním publikacím hlubší, extenzivnější výklad dané problematiky a zejména klinickou aplikaci.
Keywords: Farmacie, farmakologie