Zahrada plná života Jak přilákat do zahrady užitečné živočichy - Kopp, Ursulla (Grada, 2020)
Živá a kvetoucí zahrada s různými keři, trvalkami a přirozenými úkryty dokáže přilákat užitečný hmyz a drobné živočichy včetně ptáků, ježků a ještěrek. Když se u vás usídlí, brzy získáte pomocníky, kteří pro vás připraví půdu, opylí květiny a pomůžou bojovat se škůdci.
Keywords: Zahrada; Příroda kolem nás; Zahradní rostliny