Podpůrná a paliativní péče u pacientů s Parkinsonovou nemocí - Kozáková, Radka (Grada, 2020)
Cílem knihy je poskytnout informace o možném propojení neurologické, paliativní a rehabilitační péče pro zajištění co nejvyšší možné kvality života pacientů i jejich rodinných příslušníků.
Keywords: Ostatní nelékařské profese