Třetí na řadě Devět dní. Tři oběti. Jeden vrah. - Brennanová, Allison (Metafora, 2020)
Nález těla mladé ženy spouští v městečku Liberty Lake vlnu chaosu a paranoi. Způsob zabití odpovídá tzv. Trojkovému vrahovi, který za sebou nechává vždy tři oběti v rozestupu tří dnů - a tohle je začátek nového cyklu. K případu je přidělen nově vzniklý útvar pro vyšetřování zločinů v odlehlých oblastech. Hon na zabijáka začíná. A hodiny tikají.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky