Renovace a restaurování skútru Čezeta - Malypetr, Marcel (Grada, 2020)
Vlastníte skútr Čezeta a rádi byste z něj měli výstavního veterána? Nebo je vaším cílem maximálně funkční motocykl, se kterým najedete spoustu kilometrů?
Keywords: Retro