Báječný čas života Dvě ženy, dvě generace, jedno velké dobrodružství nového začátku - Williamsová, Abby (Metafora, 2020)
Erin a Lydia se setkávají ve chvíli, kdy se každé z nich rozpadl život na kousky. Věkem je dělí dvě generace, ale přesto jedna ve druhé nalézají oporu, sympatie a inspiraci. Společně se pustí do nového rozjezdu Lydiina byznysu se starožitnostmi a restart jejich života právě začíná...
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Humor