Moravské a slezské závody a okruhy Století moravského silničního závodění - Wohlmuth, Jiří (Grada, 2020)
Kniha připomíná bohatou motoristickou minulost na Moravě. Ožívají v ní motoristické události, podoby okruhů a místa závodění v celé škále dálkových závodů, závodů do vrchu i na městských okruzích.
Keywords: Auto & moto; Retro