Jedna velká lež Čtyřicet let stará vražda. Vrah, který se skrývá všem na očích. Důkaz, který možná všechno změní. - Schaffhausen, Joanna (Metafora, 2020)
Když agent FBI Reed Markham odhalí nové skutečnosti o čtyřicet let staré vraždě své matky, otřese to základy všeho, co věděl o svém původu i adoptivní rodině. Jediný, komu může věřit, je suspendovaná policistka Ellery Hathawayová. Společně se pouští do pátrání po vrahovi, který se celou dobu skrývá všem na očích. A rozhodně se teď nehodlá vzdát.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky