Trolejbusy v České a Slovenské republice a ve světě - Harák, Martin (Grada, 2020)
Komplexní pohled na minulost i současnost trolejbusů v České republice i ve světě.Výpravná celobarevná kniha vás seznámí s rozvojem trolejbusové dopravy, technickým řešením vozidel, vzpomínkami konstruktérů, kteří byli u vývoje některých modelů i s provozem trolejbusových sítí u nás i některých zahraničních.
Keywords: Auto & moto