Dědečkovy povídačky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2020)
Dědeček Zdeněk neumí správně vyslovovat R a Ř. Když po něm vnoučata začnou chtít pohádky o Karkulce nebo velké řepě, raději si tedy vymyslí své vlastní povídačky, ve kterých R ani Ř používat nemusí.
Keywords: Pohádky