Tipy a triky pro výuku cizích jazyků Inspirace pro všechny jazykáře - Hladík, Petr (Grada, 2021)
Začínáte učit cizí jazyk a nevíte si rady, jak připravit hodinu, aby studenty zaujala? Nebo už jste naopak po letech vyučování vyčerpali všechny nápady, jak učit zábavně a zajímavě? Autor úspěšných knih pro výuku jazyků přináší nové tipy a nápady, jak zaujmout studenty v době, kdy je to stále těžší.
Keywords: Angličtina; Němčina; Ostatní jazyky